ביתי בת השנתיים וארבע לא מוכנה לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/08/2015 | 10:21 | מאת: שני

כשהיא הייתה בגן אמרו שהיא אוכלת אבל בבית היא כמעט ולא אוכלת כלל. רק ממתקים היא מוכנה לאכול, אבל גם אם לא נותנים ממתקים היא לוקחת כמה ביסים קטנים ממה שנותנים לה וזהו. לפני השינה היא שותה בקבוק של תחליף חלב. ניסינו לתת לה עונש להיות בחדר עד שתסכים לאכול (משהו כמו שלוש דקות) אבל אז היא מנסה לרצות ואוכלת עוד כמה ביסים קטנים וזהו. מה לעשות?

אין לעניש ילד על העובדה שלא אוכל ואין לתת לו אוכל בכוח ילד בריא אוכל תמיד בסוף : על תיתנו ממתקים ותעשו ארוחות מסודרות ,אם לא תוכל בארוחה ראשונה תוכל בארוחה הבאה ואם לא אוכל בארוחה שנייה יואכל בארוחה שלישית וכו.. אם אתם לא מסתדרים לכו לדיאטנית ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים