ילד בן שנה-לא רוצה לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/08/2015 | 09:43 | מאת: לי

טוב הבן שלי בן שנה מגיל 5 חודשים אוכל מוצרקים.. היה לנו אחלה סדר יום. על הבוקר בקבוק 180 אחרי זה א.בוקר של ביצה וירקות. בן לבין פרות ארוחת צהרים בשרית או דגים ופחמימות בן צהריים לערב לפעמים בקבוק ארוחת ערב מעדן או ביצה במידה ולא אכל בבוקר או פרוסה עם גבינה וירקות. בשבועיים האחרונים הוא ממש מסרב לאכול אוכל ממש מעט ושותה מטרנה ככה ככה.. מה עושים<??. אני בלחץ והוא נראה לי רזה יותר . יש לציין שמעז החיסון של גיל שנה זה ככה

לא להתרגש ,יחזור לאכול רק לעשות סדר כפי שהיה קודם ולהמשיך להציע לו אוכל כרגיל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים