תינוקת בת חודש ירידה באוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/07/2015 | 18:30 | מאת: אלה

היי, יש לי תינוקת בת חודש, מאז שנולדה אוכלת מאוד לאט(סביב ה40 דקות) אבל הייתה אוכלת בהתאם למשקל שלה ועלתה יפה במשקל, מיום שבת האחרון היא ירדה משמעותית בכמות האוכל, בכל ארוחה היא לא מוכנה לאכול יותר מ30-40 וגם זה נורא לאט, בנוסף היא אוכלת כל ארבע שעות ואפילו יותר לאחר שלפני כן הייתה אוכלת כל שעות-שלוש וחצי שעות מה שאומר גם שירדה לה ארוחה במהלך היום, חשוב לי לציין שהיא רגועה וישנה טוב. היא שוקלת 3.750 ואמורה לאכול סביב 75-80 כל ארוחה, אני נורא מתוסכלת ומוצאת את עצמי בהתעסקות סביב האוכל שלה כל היום, אני בוכה כל הזמן וחסרת אונים. מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הקיצוני הזה פתאום? ואיך אפשר לגרום לה לאכול יותר?

לכי לרופא ילדים שלך תשקלי אותה כל שבוע כרגע על מנת שתדעי מה קורה תבדקי את הפטמה האם החלב זורם תנסי להאכיל אותה לא יותר מ15 דקות ואם לא רוצה לא לדחוף ,כאשר תהיה רעבה תוכל יותר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים