תפריט לתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/07/2015 | 14:08 | מאת: נאוה

שלום יש לי תינוק בן 10 חודשים שכיום אוכל בבוקר 210 תמ"ל, אח"כ כריך עם גבינה, יותר מאוחר פירות ואז הולך לישון. אח"כ צהריים של פחמימה, קציצה וירקות וכשקם משינה נוספת ב - 15:30 אוכל תמ"ל 180. בערב אני כרגע נותנת לו ב- 18:00 פרוסת לחם עם ממרח ואז ב - 19:00 אחרי המקלחת משלים 180 תמ"ל. יש לי תחושה שהוא אוכל יותר מדי ארוחות אבל הוא ממש דורש את זה. אני רוצה לגמול אותו מהבקבוק לפני השינה - באיזו צורה אני יכולה לעשות את זה ומה סדר היום המומלץ לתינוק בגילו? תודה

למה לגמול אותו מבקבוק בגיל 10 חודשים לא נכון תפריט בגיל הזה : בקבוק תמ"ל פירות מרק עם בשר יוגורט לחם עם ביצה עם גבינה ןבקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים