ריפלוקס

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/07/2015 | 20:04 | מאת: קטן

שלום. הקטן שלי בן 8 ימים . לא נינוח בארוחות. גם כאשר אוכל חלב אם וגם כאשר אוכל מטרנה אקסטרא קר . בנוסף כמה דקות לאחר הארוחה מקיא הכל. התייעצתי טלפונית עם הרופאה שהציעה לתת לכמה ימים סימילאק spit up relief במידה ועוזר לחזור אליה להמשך טיפול. שאלתי היא. האם ניתן להשץמש בתחליף זה לאורך זמן?האם לא יכול להיווצר נזק ?אין בו מחסור של ויטמינים?ראיתי שהוא דל לקטוז זה לא מהווה סכנה לתינוק שלא צורך את כמות הלקטוז הדרושה לו להתפתחות. אשמח לעזרה. תודה רבה

הפורמולה זאת מיועדת לתינוקות שיש להם רפלוקס .אין לך מה לדאוג היא מאוזנת לגמרי גם מבחינת הרכב וויטמינים ומינרלים. ומתאימה גם אם היא דלת לקטוז .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים