גבינות שמנות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/06/2015 | 20:57 | מאת: אלה

שלוש הבנות שלי בנות 2, 4,6 מאוד מאוד אוהבות גבינות שמנות. גבינות עם עובש והכי גבינת קממבר... יכולות לאכול כל בוקר וכל ערב חצי חבילה כל אחת קראתי פעם שדווקא לילדים אחוזי השומן הגבוהים בריאים בשונה ממבוגרים ובכל זאת אני לא שקטה..האם מותר ורצוי לאכול הרבה גבינות שמנות? האם יש סכנה לעתיד בהווצרות שומנים בעורקים? כמה כן כדאי לתת מגבינות אלו תודה

הכל עיניין של מידה אם הן אוכלות לפעים גבינה שמנה אין בעייה אבל פעמיים ביום כן זה מוגזם ולכן לא צריך לאכול כל יום אפשר להחליט שלא תקני לעיתים קרובות גם ילדים אם הם אוכלים הרבה שומן רווי הם יכולים לפתח בעדיד מחלות לב כמובן שגם כאן הגנטיקה מאוד חשובה (

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים