כמה מים לשלב באכילה לתינוקת?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/06/2015 | 20:16 | מאת: שיר

שלום נהייה חם מיום ליום עד עכשיו תינוקת בשנה וחודשיים נתתי מים באוכל בלבד ! ועכשיו מנהס להכניס הרגלי שתייה קניתי כוס חדשה מותאמת לגיל של טומי טיפי נוחה לאחיזה והיא התלהבה ממנה מאוד ושותה כול הזמן ברצון אבל שמתי לב שמאז שהגברתי את השתיה ביום כמויות האכילה שלה ירדו ! מה עושים? מה כמויות המים הנכונות

ילד שותה כאשר הוא צמא אם מקבלת בקבוק תמ"ל את לא צריכה לתת מים ,תני מים רק לאר אכילת מוצקים ורק כאשר מבקשת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים