רגישות לחלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/01/2015 | 04:50 | מאת: יבגניה

שלום רב. תינוקת שלי בת חודש וחצי ויש לה רגישות לחלב פרה (במתן פורמולה על בסיס חלב, סימילאק, ילדה הקיאה שילשלה והייתה אפטית. נוטרילון גם הראה סימנים של רגישות עוד בבית חולים לאחר לידה ). רופא נתנה לי נוטרמיגן אך ילדה מסרבת לאכול את זה. חייבת לציין כי אני מניקה אבל לפעמים יש צורך בהשלמת ארוחה ואין לי מספיק חלב. גם במהלך היום אין לי התמלאות חלב וילדה מעבירה הרבה זמן על ציצי במהלך היום על מנת לקבל כמות חלב מספקת. היא אוכלת הרבה זמן כשעה שעה וחצי נרדמת לחצי שעה ואז מתעוררת שוב. וזה כבר כשבועיים כך. לכן הייתי רוצה להתאים לה פורמולה על מנת שיוכל לתת לה השלמה כפעם ביום. בנוסף תמיד לקראת בוקר, סביב שעה 5 או 6, היא סובלת מגאזים ופעלות כואבת בתוך הבטן שמאוד מפריעה לה לשון והיא מתעוררת בבכי ונרגעת רק על הציצי. וכל בוקר מבלה על הציצי בערך עד שעה 10 או 11 בבוקר. רציתי לשאול בעיקרות 2 שאלות: האם אני יכולה לנסות מטרנה על בסיס סויה כהשלמה להנקה פעם ביום כי נוטרמיגן לא הולך בכלל. ודבר שני האם התנהגות שלה יכולה להצביע על בעיה מסויימת ? חייבת לציין גם שאני הפסקתי לאכול מוצרי חלב בכלל כי חשבתי שזה עושה לה בעיות. תודה רבה מראש.

את לא יכולה לתת תמ"ל על בסיס סוייה כי לא מתאים בגיל הזה וגם יתכן שגם רגישה לסוייה יש עוד פורמולה שנקרת פפטי גוניור של חברת נוטרילון טיפה יותר טעימה מנוטרמיגו ואם לא שימי מעט סוכר בנוטרמיגן ותני לה את יכולה לאכול מוצרי חלב וכל הניסיונות לעשות את זהכלומר תזונה בלי חלב לאם לא הוכיחו את עצמן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים