בת 4 וחצי חודשים הפסיקה לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/01/2015 | 16:55 | מאת: אמא טרייה

צהריים טובים, הבת שלי בת 4 חודשים וחצי. נולדה 4 קילו ועד עכשיו עלתה קילו בחודש ואכלה ממש טוב ( מטרנה ,180 CC , היא שוקלת 8.500). לאחרונה, בשבוע האחרון היא התחילה לאכול ממש מעט, כ 60 CC בהאכלה ומסרבת לאכול עוד. זה ממש מוזר כי תמיד היא אכלה טוב. והמצב רק מדרדר, כל פעם היא אוכלת פחות ופחות. ניסיתי להחליף את סוג הבקבוק אך זה לא עזר. אשמח לתשובה.

צריך לבדוק אם עולה במשקל קודם לפעמים אוכלים פחות אבל זה לא אומר והייתי מציעה שתלכי לרופא ילדים לראות את עקומת משקל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים