סימילאק סמיך במקום דייסה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/12/2014 | 19:23 | מאת: אמא

שלום, בני כבן 7 חודשים, ואינו אוהב את המרקם של אף דייסה. במקום זה אני מוסיפה לו לסימילאק כמות נוספת של אבקה כדי שהאוכל יהיה סמיך יותר ומשביע יותר (כפי שאמורה לעשות הדייסה). האם זה בסדר? אני יודעת שלכמות מסויימת של מים צריך להוסיף כמות מסויימת של אבקה אך במקרה זה, זה נראה לי הגיוני שבמקום להוסיף אבקת דייסה אפשר להוסיף אבקת תחליף חלב. תודה

לא זה לא תקין זה אפילו יכול להיות מסוכן אבקת תמ"ל היא אבקה שמכילה את כל האבות המזון אם את מרכזת את מעלה ריכוז וגם מעלה את כל המרכיבים ,והילד יכול לסבול משלשולים , מרמה גבוה של מינרלים בגוף, מעומס חלבון וכו דייסה זאת פחמימה והתפקיד שלה היא להסמיך לכן זה לא אותו דבר כך שאם לא אוהב דייסה לא נורא תני תמ"ל לפי ריכוז רגיל ותוסיפי פירות מרק ....

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים