תזונת תינוק בטיול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/09/2014 | 18:55 | מאת: קרן

הבן שלי בן 8 חד' וכרגע התזונה שלו מורכבת מ: 1. סימילאק (שלב 2) 2. פירות + השלמה עם סימילאק 3. מרק ירקות + הודו 4. סימילאק 5. סימילאק אנחנו מתככנים לנסוע בראש השנה לשבוע במהלכו נשהה בבתי מלון. אני לא כ"כ מתלהבת מהרעיון לתת לו גרבר במקום הפירות הטריים והמרק במהלך שבוע שלם. השאלה מה עדיף, להחליף את הפירות הטריים והמרק בגרבר או שאפשר במשך שבוע לתת לו רק סימילאק? תודה רבה מראש!

את יכולה גם לקחת בלנדר קטן ולעשות לו את הפירות במלון וגם את יכולה לתת מחית פירות ודווקא הן טובות מאוד וללא חומרים משמרים ולא קורה כלום אם שבוע יואכל גרבר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים