תינוקת בת חצי שנה לא רוצה לאכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/09/2014 | 23:13 | מאת: מירב

שלום. תינוקת בת חצי שנה כל היום מסרבת פתאום לאכל.מסכימה לשתות מעט מים מידי פעם.לא רגועה מתנדנדת ובוכה מה זה יכול להיות? ומה ניתן לעשות במצב כזה? היא ממש יורקת את כל החלב ולא מסכימה לקחת בקבוק.יש לציין כי התחלנו טעימות לא מזמן והיא עדיין אינה אוכלת ארוחות רק בקבוק בינתיים.בדרך כלל אוכלת גג 60-80 מ"ל זאת אומרת שגם כאוכל אוכלת מעט מאוד לגילה אשמח לעזרה אני ממש אובדת עצות

את לא מוסרת מספיק פרטים אי אפשר לדעת אם עולה במשקל ,אם יורדת ,כמה היא אוכלת אני מציעה שתלכי לרופא ילדים שלך ושיבדוק איתה מה קורה ואם יראה שהיא מאוד ירודה יפנה אותה לדיאטנית ילדים מתנצלת שוב איאפשר לעזור כי לא ברור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים