דוגמא לתפריט

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/07/2014 | 00:42 | מאת: חן

שלום! אפשר לקבל דוגמא לתפריט לתינוקת בת שנה ושלוש? עד היום היא קמה בבוקר ואוכלת דייסה בסביבות 10 פירות טחונים עם טחינה ופירות יבשים ב 2 ארוחת צהריים- פחמימה עם עוף או בשר ב 6 מעדן וב 8 דייסה לפני השינה תודה!

28/07/2014 | 00:45 | מאת: חן

אה, ולפני הדייסה היא יושבת איתנו לארוחת ערב עם ביצה גבינות ואבוקדו, לא תמיד אוכל אבל טועמת מהאוכל

ארוחת בוקר תמ"ל ארוחת ביניים כריך מפרוסה 1 עם ממרח (אבוקדו או טחינה או גבינה ) ופרי (לא צריך פירות טריים ) צוהריים עוף או הודו או דג עם 3 כפות תוספ אורז אופתיתים או קוסקוס וירק ארוחת ביניים יוגורט או מעדן ארוחת ערב ביצהאו טונה עם גבינה וירק ופרוסת לחם בקבוק תמ"ל עם דייסה או בלי דייסה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים