שמן דקל בתחליפי החלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/04/2014 | 14:36 | מאת: יפעת

שלום רב, אני מעוניינת לפנות לדיאטנית עם שאלה: יש כרגע בכותרות את כל הנושא של שמן הדקלים בתחליפי החלב. אשמח לדעת יותר על הנושא, האם השמן פוגע / תורם להתפתחות התינוק?עם בני אני משתמשת במטרנה (הכוללת שמן דקלים). תודה מראש.

מדברים על שמן דקלים כי הוא שמן רווי וגם כך לא אוכלים אותו באופן חופשי נכון שהוא נמצא במטרנה בכמות מוגבלת וכולנו צריכים שמן רווי כ7-10 % מהסה"כ השומן בתפריט כך מה שמקבל הילד זה בסדר ולא פוגע בהתפתחות התינוק (חייב שומן ושמן להתפתחות המוחית ) כך שזה בסדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים