מפספס ארוחות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/08/2013 | 17:57 | מאת: איריס

שלום התינוק שלי בן חודשיים וחמשה ימים, שוקל 5 קילו, נולד במשקל 3250. אני נותנת לו כל 3-4 שע' בקבוק חלב שאוב של 120 CC, ובמשך הלילה תמ"ל. בשבוע האחרון הוא יושן הרבה ולא מתעורר לארוחות, כך שאני נאלצת להעיר אותו. האם זה נכון להעיר אותו? כמה זמן צריך להיות בין הארוחות? האם להעיר אותו ממש? או להאכיל אותו תוך כדי שינה? אנא תשובתך תודה!

זה בסדר שאת מאכילה אותה כל 3-4 שעות ,תבדקי אולי הוא רוצה יותר מ120 סמ"ק חלב שאוב אין להאכיל אותו תוך שינה רק כאשר הוא ער אם לאחר 5 שעות הוא לא מתעורר תעירי אותו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים