סדר יום ארוחות לבת 8 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/07/2013 | 08:24 | מאת: מירי

שלום, בתי בת 8 וחצי חודשים. סדר הארוחות הוא כדלקמן: ארוחת בוקר: רבע בקבוק חלב אם (זה מה שיש כרגע... לצערי), והשאר- תמ"ל. סה"כ 180 מ"ל- 210 מ"ל. לאחר כ-3 שעות: מרק ירקות טחון, בדר"כ מוסיפה (לא תמיד) כנף/שווארמה הודו/חזה עוף. בערך כוס רגילה של 200 מ"ל. לאחר 4-3 שעות: כוס פירות טחונים (3 פירות: תפוח, אגס ובננה) יחד עם כפית אחת ממרח שקדים או כפית אחת טחינה. לאחר 3 שעות בקבוק תמ"ל, בערך 100 מ"ל.לפעמים מדלגת על ארוחה זו. לאחר 2.5 שעות- בקבוק תמ"ל לפני שינה. 180 מ"ל. לפעמים אוכלת מעדן במשך היום. פעם בשבוע נותנת לה טעימות של ביצה או אורז. לסיכום, בתי אוכלת 2 ארוחות מוצקים בלבד: פירות וירקות, ועוד 2 או 3 בקבוקי תמ"ל. סה"כ 4 ארוחות או 5 ארוחות ביממה. מבחינת משקל, היא ירדה מעט מהאחוזון אך לא משמעותי (לפי מה שנאמר לי בטיפת חלב). האם התפריט תקין? מאוזן? האם יש סדר ארוחות אחר מומלץ?

את מסתדרת יפה רק הערה 1 את צריכה לתת עוף או הודו (יש יותר ברזל ) כל יום במרק שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים