סירוב למוצקים וירידה בכמות התמ"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/07/2013 | 13:06 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, יש לי תינוקת בת 7 חודשים, נולדה 2735, לפני חודש שקלה 6800 וגובה 67. מהתחלה אוכלת מטרנה (לא הנקתי) ולא אכלנית גדולה במיוחד(הייתה אוכלת 500-600CC מטרנה ביום) בתחילת יוני נכנסה למשפחתון ושם אוכלת מטרנה ומוצקים. התחלנו טעימות בגיל 4.5 חודשים ולא נרשמה התלהבות. נכון להיום, נדיר מאד שמסיימת מנת מרק. כן אוהבת פירות. אוהבת יותר גרבר מאשר פירות טחונים טרי. אוהבת מאד גרבר גזר. לפני חודש חטפה וירוס שלשולים וכתוצאה מכך תאבון ירד. ברגע שהבריאה התחילה לאכול ממש כמויות יפות (בסביבות 900CC ביום) של מטרנה וקצת יותר מוצקים. לפני יומיים התחילה להוריד שוב בכמות מוצקים ומטרנה (ישנם ארוחות שלא מוכנה לאכול לא בקבוק ולא מוצק). באופן כללי, ישנה טוב, פעילה ורגועה. זה סדר יום שלה לפני ירידה בתאבון(גם במשפחתון): 6 בקבוק מטרנה 180 10 בקבוק 180 11:30 מרק ירקות+בשר (אם מסרבת מקבלת בקבוק) 3:30 פירות ואם מראה סימני רעב אז גם בקבוק 180 6 בקבוק מטרנה 120 רק אם מבקשת. ***במידה ולא ביקשה ארוחה אחרונה ב7:30 180 מטרנה 8:30 בקבוק אחרון לפני שינה 180. ישנה לילה רצוף (בין 9 ל6). היום למשל לא הייתה מוכנה לאכול בקבוק בשעה 10. האם תוכלי להגיד לי מה יכולה להיות סיבה לירידה בתאבון? האם סדר יום שלה בסדר או שיש צורך בשינוי? תודה מראש

21/07/2013 | 13:31 | מאת: אמא מודאגת

עוד דבר, לא מוכנה לשתות מים יותר משלוק/שניים ואז ישר דוחפת את הבקבוק עם היד

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים