דבש לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/07/2013 | 01:00 | מאת: לילך

שלום רב! התינוק שלי בן 9.5 חודשים. בארוחת הערב בעלי האכיל את התינוק בבטטה מהתנור שמרוחה ברוטב המכיל דבש של היינץ. בעלי לא היה מודע שדבש מסוכן ונתן לו כמה כפיות של הבטטה. מה הסיכון בכך? מה עלינו לעשות עכשיו? האם יש סכנה לתינוק תודה רבה על התשובות

כעת אין מה לעשות אבל לאבא יש לחכות גיל שנה ו3 חודשים לאכילת דבש בגיל צעיר יותר המערכת העיכול לא מספיק בשלה להתמודדות אם הדבש אם היה מזוהם ולכן לא לתת

23/07/2013 | 22:46 | מאת: לילך

תודה על התשובה. אבל האם יש הבדל בין אכילת דבש גולמי לבין דבש שעבר חימום בתנור? בנוסף עברו כמה ימים מאז שאכל, האם לדעתך עוד יכולות לו תופעות מהדבש ויכול עוד לקבל את החיידק הזה? תודה רבה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים