הסמכת אוכל לתינוק הסובל מריפלוקס סמוי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/07/2013 | 08:31 | מאת: רותם

שלום רב, התינוק של בן חודשיים סובל מריפלוקס סמוי, אוכל היום נוטרילון AR, יש דווקא הרבה יציאות אבל הילד כל הזמן באי שקט, מתפתל מכאבי בטן ובוכה הרבה האם ניתן לעבור לסימילאק רגיל או מטרנה ולהסמיך עם דייסת קונפלור? כי רשום על הדייסת קורנפלור שזה מגיל 4 חודשים... בנוסף הוא מקבל לוסק פעמיים ביום 1.6 CC

תקטיני את הכמות ויתכן שזה יסתדר,תורידי 10-20 סמ"ק בכל בקבוק אם לא תנסי לתת תמ"ל עם תוספת של כפית מטבח של קורנפלור נמס על 100 סמ"ק(גם אם את נותנת יותר ,תקני קורנפלור נמס פשוט ) ואם גם לא עזר לכי לרופא ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים