תינוק מסרב לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/07/2013 | 16:41 | מאת: שרית

שלום, בני בן ה 10 חודשים מאז כניסתו לגן מסרב לאכול מוצקים. לפני שהלך לגן היה אוכל כל 4 שעות כאשר הארוחה הראשונה והארוחה האחרונה היו פורמולה ואילו שאר הארוחות היו מוצקים: מנת פירות, מנה חמה שכוללת עוף/הודו/בשר וכו'. מאז כניסתו לגן (לחצי יום), העניינים השתבשו !!! בהתחלה: בשעה 7:00 בבית אכל ארוחת בוקר פורמולה. בשעה 10:00 בגן אכל מנת פירות. בשעה 12:00 אכל בגן מנה חמה הכוללת עוף/הודו. כשהיה חוזר הביתה לא רצה לאכול עד הארוחה האחרונה שהיא פורמולה. כיום: בשעה 7:00 בבית אכל ארוחת בוקר פורמולה. בשעה 10:00 בגן אוכל מנת פירות. בכדי שיאכל בבית, ביקשתי מהגננת לא לתת לו מנה חמה. ועדיין כשחוזר הביתה לא רוצה לאכול מוצקים בשום פנים ואופן, רוצה לאכול רק פורמולה. מה אפשר לעשות בכדי שיאכל מוצקים גם בבית? איך עליי להחזיר אותו למצב הרגיל? הוא עושה גם לגננת בעיות בגן עם המוצקים. האם עליי לפנות לתזונאית תינוקות? תודה על המענה.

אם נכנס לגן עכשיו את צריכה סבלנות אבל שיואכל ארוחה בשרית בגן כמו כולם ,מקסימום אם יואכל מעט תשלימי לו עם אוכל שלך בבית אפשר להבין שהמקום חדש וההרגלים חדשים ולכן צריך לתת זמן

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים