סדר יום לתינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/07/2013 | 22:14 | מאת: אולגה .ב.

שלום, בתי בת 8.5 חודשים כרונולוגי ו7 חודשים מתוקן. כרגע סדר יום שלה הוא כזה: 6/6.5 קמה ובשעה 7:00- בקבוק 8:30-9:00 - ארוחת פירות, מים שינה 11:00- בקבוק 12:30-13:00- מרק ירקות ( כשלא הספקתי להוציא בשר אז מוסיפה עדשים) שינה 15:00- בקבוק 18:30 בקבוק לפני השינה. לפני כן הייתה אוכלת כל שלוש שעות אבל כדי להוסיף מוצקים הגדלתי לה את הפער ל4 שעות בין הבקבוקים, הבעיה היא שלבקבוק בשעה 11:00 ו 15:00 היא מגיעה מאוד רעבה! אציין שבמוצקים היא לא אוכלת כרגע יותר מ 100 מל ( האם אני חייבת להוסיף לפירות משהו שומני כמו אבוקדו טחינה או שקדיה?) האם כדאי לתת השלמה של בקבוק לאחר ארוחת מוצקים? אשמח לתשובה, תודה רבה! הוסף תגובה

קודם כל תמיד תוסיפי עוף או הודו או בשר למרק היא תהיה יותר שבטה מה שאת יעולה לעשות זה להשלים עם בקבוק לאחר ארוחת פירות ומרק ולחכות 4 שעות לאחר מכן

14/07/2013 | 10:38 | מאת: טולגה

שלום שוב, אני אכן מוסיפה בשר למרק בצהריים אך לא שבעה כי כנראה לא אוכלת מספיק. אם אוכל למשל בשעה7 אז בשעה 8:30-9:00 לתת לה ארוחת פירות עם השלמה ואז לוותר על ארוחת בקבוק של 11 ובמקום זה להאכיל במרק בשעה 12:00-12:30 וגם עם השלמה? האם לכך התכוונת?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים