בת שנה וחצי - לא רוצה בקבוק תמ"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/07/2013 | 20:10 | מאת: שרון

שלום, בתי בת השנה וחצי רזה מאוד (אחוזון 1) ועל כן הנחו אותנו להמשיך ולתת בקבוק תמ"ל פעמיים ביום. בשבועות האחרונים היא לא מוכנה בכלל לשתות בקבוק בבוקר ודורשת במקום ארוחת בוקר. היום סירבה גם לשתות את הבקבוק לפני השינה. בסה"כ היא אוכלת די בסדר אבל אני דואגת מהנוזלים - היא שותה ביום כ 200 מ"ל ואם תפסיק בכלל לשתות תמ"ל אני דואגת שלא תקבל מספיק נוזלים. האם דאגתי מוצדקת? מה ניתן לעשות? תודה, שרון

בעיקרון אם היא צמאה תשתה מים כך שאין מה לדאוג בבוקר את יוכולה לתת יוגורט עם שמנת ובערב ארוחה את יכולה לנסות תמ"ל עם דייסה ופרי בכפית כמו למשל תמ"ל עם דייסת שבול שועל ורסק תפוח עץ בפני או בננה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים