גרגירי מלח בצואה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/07/2013 | 13:50 | מאת: טל

שלום, שאלה לגבי תינוק בן 8 שבועות, חזר להנקה בהדרגה לפני שבועיים וחצי (לאחר 4 שבועות הפסקה בגלל אשפוז אם), כעת יונק רוב היום + 3 בקבוקי מטרנה אקסטרה קר עד עכשיו אכל בסביבות 100 מל. בימים אחרונים לא שקט בזמן האכלה (זורק פטמה/ בקבוק מס פעמים ואז חוזר), כתוצאה מכך אוכל פחות. צואה צהובה-ירקרקה בעלת גרגירים הנראים שקויפים הנראים כמו מלח. פעם ביום או מס פעמים ביום בנפח קטן יותר. נראה כאילו כל היום מתאמץ לצואה. בנוסף, לא מצליח להירדם בלילה או שנרדם ומתעורר לאחר 10 דק'. ללא חום. ממה יכול להיות? עד לפני שבועיים סבל מקוליק ואז היה בכי שונה (עויתי יותר)כעת בכי מתמשך. האם הצואה תקינה? המלח? תודה, טל

בבקשה לכי לרופא ילדים שלך עדיף אולי יש רגישות לחלבון חלב פרה מהתמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים