תזונה ילד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/07/2013 | 09:01 | מאת: מיכל

שלום רב, בני בן 6 שוקל 16 ק"ג וגובהו 1.07 מטר האם זה נורמלי ? הוא בקושי אוכל, הוא אוכל רק קורנפלקס ארטיקים וגלידות וחטיפים ארוחת צהריים ולפעמים בערב ביצה ומלפפון לא אוכל גבינות בכלל היה אלרגי לחלב עד גיל 3 וזה לא טעים לו למרות שהוא כבר לא אלרגי . מה דעתך ? תודה .

אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם דיאטנית ילדים בק"ח כי היא צריכה לאזן את התפריט ולתת ארוחות מסודרות ,נראה לפי מה שאת מתארת שאוכל הרבה שטויות ואין מקום לאוכל איכותי ולכן תבקשי יעוץ

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים