ילד אוכל בשר פעמיים ביום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/07/2013 | 19:16 | מאת: רינת

שלום רב, הבן שלי בן שנתיים וחצי, לא שמן, גבוה ובריא. גובהו 96 ס"מ ומשקלו 14.5.מאז ומתמיד אהב אוכל מבושל ובשר. הוא כמעט ולא אוהב ארוחות קרות שכוללות סלט, חביתה וגבינה. הוא אוהב ירקות כשהם מבושלים, תוספת ומנת בשר. הוא אוכל מגוון ואין בעיה של גיוון. הבעיה היחידה שלי שזה לא בריא. האם זה יכול לפגוע בו? תודה רבה.

אין לך מה לדאוז ,מצויין אם אוהב ארוחות חמות ,יכול לאכול פעמייםעוף או בשר ,תנסי לגוון עם דגים הכל בסדר גמור רק לשים לב שמקבל מוצרי חלב וביצה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים