פעוטה שותה המון!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/06/2013 | 21:56 | מאת: מאיה

שלום, פעוטה בן שנה ו-4 שותה כ-2.5 ליטר מים ביום! בדיקת דם ושתן לסוכר תקינים. היא מזיעה הרבה. משתינה הרבה. האם המצב מוכר? האם כדאי לעשות עוד בדיקות? בדיקות לתפקוד כליה בוצעו לפני חודש וחצי- התוצאות תקינות או מעט נמכות. האם זה יכול להיות קשור לגמילה מהנקה, תחילת גן,מחלת נשיקה? תודה.

אם אין שום בעייה ובדקת הכל אצל הרופא ילדים את צריכה להגביל אותה במים ולתת מקסימום 800 סמ"ק בהתחלה ובהנחה ששותה תמ"ל להוריד עוד 200 סמ"ק תעשי את זה בהדרגה

11/07/2013 | 08:52 | מאת: מאיה

כיצד לעשול את זה? היא מבשקת לשתות ובוכה עם לא נותנים לה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים