חימום אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/06/2013 | 16:31 | מאת: גיל

אני מכינה לביתי מרק הכולל עוף, אורז וירקות פעם בשבוע. טוחנת את המרק ומקפיאה. בכל ארוחה אני מוציאה מהמקפיא ומחחמת במיקרו וביתי אוכלת בהנאה. לעיתים לא רוצה לאכול. שאלתי היא האם לאחר שחיממתי את המנה צריך לזרוק אותה או שניתן לחמם שוב ולת בהמשך היום או אפילו לשים במקרר ולתת למחרת?

את יכולה לחמם את האוכל ואם לא רוצה לשים במקרר ושוב לחמם ולתת לה גם אם זה למחרת אבל עדיפף שאם את יודעת שלא אוכלת הכל לחמם חלק מהמרק ולא הכל מקסימום תוסיפי לה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים