המוגלובין 9.9 לתינוקת בת 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/06/2013 | 10:26 | מאת: יפעת

שלום, בבדיקת דם שביצעתי לביתי בת 4.5 חודשים בגלל שלא חשה בטוב בשבועות האחרונים התגלה כי ההמוגלובין שלה עומד על 9.9. רק לפני מספר ימים התחלתי במתן תוסף ברזל. הילדה ניזונה מתמ"ל (סימילאק פלוס אדבנס), משקל תקין פלוס (8.450 ק"ג). האם יש מקום לדאגה? האם יש מקום לביצוע בירורים נוספים? האם מתן הברזל עשיו לפתור את הבעיה? תודה מראש.

קודם כל לכי לרופא ילדים שלך ,יתכן שצריך לעלו את המינון של ברזל ליום אם לא תגיב לתוספת ברזל צריך לעשות בדיקות יותר מעמיקות ולכן תייעצי עם רוםא ילדים שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים