התייעצות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/06/2013 | 07:53 | מאת: ורד

בתי בת שמונה חודשים. לא מסכימה לאכול פירות שאני מכינה אבל אוכלת יפה גרבר של פירות. אני רוצה לשאול את עצתך האם עדיף שתאכל גרבר פירות או שלא תאכל פירות בכלל?

27/06/2013 | 13:28 | מאת: מור

כמובן שעדיף לתת מחיות מטרנה (גרבר) שמכילות את הויטמינים שבפירות מאשר לא להציע כלום, אבל כמובן שעליך להמשיך להציע פירות טריים במרקמים שונים, אולי לטחון היטב/ לגרד בפומפיה וכיו"ב.

היא יכולה לאכול גרבר פירות ,אין בעייה היא מקבלת את הויטמינים תנסי פרי בלי לטחון אותו במרקם חלק ,תמהכי אותו כמו אפרסק בשל בלי קליפה או בננה ,יכול להיות שתסכים לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים