שאלה בנוגע לתזונה נוטרילון ar

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/06/2013 | 21:36 | מאת: דינה

יש לי תינוק בן חצי שנה נולד פג במשקל 1.900 בבית החולים הורגלנו למטרנה סנסטיב אשר הוחלפה למטרנה רגילה שגרמה לו כל היום לפליטות ולריפלוקס אדיר לאחר כחודש בעצת הרופא המטפל הוחלף לו התזונה לנוטרילון ar בידיוק שהגיע לארץ התחליף הזה עשה לו פלאים ביכלל ללא פליטות כרגע הרופא המטפל של בני נסע להשתלמות בחול ואני חסרת נחת ורשום על האריזה של הנוטרילון שזה עד חצי שנה -7 חודשים לפי מה שהבנתי. השאלה לאיזה תחליף להחליף לו אני ממש חוששת מזה ומפחדת שישובו לו הפליטות .או שאפשר להשאר איתו עוד זמן עם הנוטרילון ?בלי קשר הקטן אוכל פירות וירקות מרוסקים גרברים מעדנים וכדומה ודווקא אוהב את זה וכשאוכל דייסות קצת חוזר לו אפקט הפליטה שהיה לנו עם המטרנה לכן חוששת לתת לו דיסות ותוספים נוזליים שהם לא נוטרילון זקוקה בדחיפות לתשובה לאיזה תחליף להחליף

את יכולה להמשיך עם נוטרילון AR בלי שום בעיות גם עד גיל שנה

10/07/2013 | 23:40 | מאת: נת

הי יש את האינפמיל ar הבת שלנו אוכלת אותוהוא מגיע בשני שלבים.שלב 2 מותאם לתינוקות בני חצי שנה ומעלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים