אוטוטו בן 3 ושוקל 10.5 ק"ג

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/06/2013 | 10:56 | מאת: עמרית

הי, בני יהיה בן 3 בספטמבר. ילד פעלתן ומפותח אשר אוהב לאכול, אולם מעט. שוקל בקושי 10.5 ק"ג ואני שוקלת לתת לו תוספים דוגמת פדיאשור או פוליקוז - אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להעשרה קלורית עבורו. (יש לציין שיש לו 2 אחים גדולים יותר, גם הם רזים ולא אכלנים גדולים, אבל הוא קטן ורזה יותר, בצורה קצת מדאיגה). תודה מראש!

את צריכה לבדוק אותו על פי עקומות גדילה ולכן קחי אותו לרופא אם אכן נכון תבקשי שישלכו אותך לדיאטנית בכל אופן פוליקוז הוא סוכר מיוחד שיש לו פחות טעם מתוק ובדרך כלל מוסיפים אותו לפגים או תינוקות בחלב אם או תמ"ל ולכן במקרה הזה לא מתאים פדיאשור קומפלט הוא מיועד לילדים מגיל שנה עד 10 שצריכים לעלות במשקל ובא להחליף למשל שוקו או חלב בבוקר וערב במקרה הזה אולי מתאים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים