שאלה למטרת מחקר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/06/2013 | 23:29 | מאת: א

שלום אני עושה עבודה על אוכל צבענו לילדים... הייתי רוצה לדעת אם ילדים לא בוחנים את הצבע של האוכל? כמו למשל הקטשופ הירוק שלא הצליח? האם יש צבעים שילד לא אוכל? האם יש צבעים שילדים מעדיפים? האם ילד יוכל להגיד "לא" על שוקולד בצע אדום או כחול? ואם כן למה על ארטיקים יוצא מהכלל?

אני חושבת שזה עיניין של טעם אם יודעים מלתחילה שהקאטשאופ תמיד היה אדום ,היהי להם מוזר לקרוא לזה קאטשאופ ולכן צריך להציג את המזונום עם צבעים שונים בשמות שונים ילד שיואכל שוקולד בצבע אחר וזה יקרא שוקולד יתכן שלא ירצה לאכול ולכן צריך לתת שם אחר בקיצור אני לא חושבת שיש צבעים שפחות מושכים לדעתי זה עיניין של טעם המחקר מעניין ,את צריכה לבמע אותו ולהסיק מסקנות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים