ילד בן שנתיים לא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/06/2013 | 10:52 | מאת: מעיין

עד גיל שנה בני לא עלה בצורה טובה במשקל. הוא נולד 4.400... מאז הוא עלה כל חודש בערך ב75 גר', לא יותר. היינו כבר במעקב אצל רופא ילדים, ואפילו במרפאת התזונה של שניידר, והם כולם אמרו שהוא אוכל יפה מאד. כיום הוא בן שנתיים ושלושה חודשים, לא עלה במשקל מאז גיל שנה, וניצב על משקל 9.5 מה כדאי לעשות? הוא אוכל יפה מאד, מפותח שכלית לגילו, חמוד ופעלתן.

אם לא עולה במשקל במשך שנה או כמעט זה אומר ששובר עקומת משקל כלפי מטה ואם כולם אומרים שאוכל מצויין צריך לבדוק כיוונים נוספים ולכן פני לרופא ילדים יתכן שצריך לעשות בדיקות דם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים