בת חודשיים תזזיתית בזמן האכלה מבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/06/2013 | 23:36 | מאת: רוני

שלום, בתי בת החודשיים מאוד תזזיתית בזמן האכלה מבקבוק (פורמולה). הנקתי אותה עד גיל חודש ואחכ התחלתי לשלב בקבוקים וכעבור שבועיים עברתי לפורמולה בלבד. לעתים יש האכלות שהיא זזה עם הראש בזמן ההאכלה מבקבוק, מותחת את רגליה ולעיתים מקשיתה קצת את הגוף אחורה. חשוב לציין שזה לא קורה כל ההאכלה אלא מידי פעם. בהתחלה זה היה יותר ועכשיו מידי פעם. אתמול עברתי לסימילאק ממטרנה קומפורט והיום היא שוב עשתה את זה. על מה זה מעיד ומדוע היא זזה כך בזמן ההאכלה? תודה

תבדקי שאת מאכילה אותה כאשר היא רוצה לאכול ולא גם כאשר היא שבעה בערך צריך להיות כל 3 שעות תשימי לב שאין גירויים שמפריעים לה (יש תינוקות שמאוד תזזיתיים כאשר מפריעים להם ) התנוחה גם חשובה , שמי לב שמקבלת את התמ"ל עם בקבוק מתאים וחור מתאים אם כל זה את עושה תייעצי עם הרופא שלך

22/06/2013 | 23:40 | מאת: רוני

ולכן קחי אותה לרופא ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים