אלרגיה למזון

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/06/2013 | 21:23 | מאת: עדי

ערב טוב, ביקרתי אצל הומופאט וזיהה שבני בן השנה רגיש ללקטוז, חיטה בנוסף לזה הוא סובל מריפלוקס ונאמר לי שהחומציות גבוהה ולכן לא יוכל לאכול מזון בעל חומציות- דבר שמאוד מלחיץ אותי, אני לא יודעת מאיפה להתחיל, מה לתת... איך לשנות פתאום הרגלי אכילה שגם ככה הוא לא אכלן גדול מלבד הפורמולה שעכשיו כנראה אצטרך להחליף לו למזון אחר.... מיואשת. אודה למענה בהקדם, תודה

אני חושבת שאת צריכה ללכת לרופא/ רופא גסטרו ולא להומאופט כי את מבולבלת אם באמת יש לו רפלוקס הוא צריך טיפול תרופתי ויואכל לאכול הכל . רגישות ללקטוז וחיטה בגיל הזה מאוד נדירה ולכן פני לרופא קונבנציונלי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים