תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/06/2013 | 09:22 | מאת: קרן

בוקר טוב לבני בן החודשיים היה תאבון בריא עד לפני כשבועיים, הוא היה אוכל כמות של עד 120CC בכל ארוחה כ 7 - 8 פעמים ביום. בשבועיים האחרונים הכמות ירדה כמעט בחצי הוא יכול לאכול 90CC 60, 70 אבל כמעט ולא מגיע ל 120 רוב הארוחות הם באזור ה 60-70 CC אני לא מבינה למה מה גרם לו לאובדן התאבון האם בגיל כזה הוא לא אמור לעלות בכמות הצריכה היומית? אציין שלפני כשבוע וחצי שבועים היה לו מעט אודם באוזן (אובחן כמובן ע"י הרופאה ולא נמצאו תסמינים אחרים) שגרם לו לכאבים בבליעה והבעיה טופלה אבל שוב כמות האוכל שהוא אוכל ירדה פלאים. אשמח לאיזה עצה טובה או פתרון, מצטערת מראש אם אני נשמעת כאמא פולניה מודאגת...

18/06/2013 | 09:26 | מאת: קרן

שכחתי להוסיף שמבחינת גזים במידה וישר קשר לתזונה אז המצב בסדר והתדירות שהוא סובל מהם פחתה ביותר (פעם ביום).

18/06/2013 | 09:31 | מאת: קרן

שכחתי גם לציין שבמשך היום הוא אוכל כל 3 4 שעות ובלילה הוא יכול לישון עד 6 שעות ועדיין לאכול כ 60 - 70 CC והיו גם מצבים בודדים שבמשך היום הוא סירב לאכול כ 5 - 6 שעות וכשהוא אכל בסופו של דבר זאת שוב היתה כמות סימלית ביותר.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים