צואה רכה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/06/2013 | 11:00 | מאת: אמא

בני בן שנה ו-10 חודשים. nכיוון שהתחלתי לחשוב על גמילה מחיתולים, הבנתי שייתכן ומשהו אינו תקין ביציאות שלו - הן מעולם לא מוצקות, הצואה לרוב רכה ונמרחת, עם חתיכות רבות, במרקמים וצבעים שונים ומגוונים מאוד. נותן צואה בערך 3 פעמים ביום, לפעמים יותר. בבדיקת צואה עלה שאין תולעים/טפילים. על מה הדבר יכול להעיד? רגישות למזון? איך מתחילים בכלל לבדוק? תודה רבה!

צואה רכה וכמה פעמים ביום לא מעיד על בעייה אבל אם הילד לא עולה במשקל למרות שאוכל טוב ,את צריכה להתייעץ עם הרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים