תינוק שמנמן

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/06/2013 | 20:25 | מאת: אפרת

שלום רב. בני בן השנה, אוהב מאוד לאכול בכמויות גדולות והוא מעט שמנמן. אנחנו מקפידים לתת לו ארוחות בזמנים קצובים אבל הכמוויות מאוד גדולות. בנוסף לשתי ארוחות הוא אוכל שני בקבוקים של 240 תמ"ל. אחד בבוקר והשני בערב. האם כדאי שנפסיק לתת לו תמ"ל? האם להפסיק לתת לו לאכול כמות כלכך גדולה למרות שהוא דורש זאת מחשש להשמנת יתר? הוא באחוזון 97. מחכה לתשובתכם והדרכתכם בתודה אפרת

תינוק שנמצא על % 97 במשקל לא בכך שמן את לא יכולה להפסיק את התמ"ל בטח לא בגיל הזה מה שאת צריכה לעשות לקבוע פגישה אצל דיאטנית ילדים בק"ח על מנת שתבדוק איתך האם הילד סובל מהשמנה ומה ניתן לעשות את צריכה לדעת שעד גיל שנתיים לא עושים דיאטה לתינוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים