בת שנה וארבע שותה מטרנה בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/06/2013 | 13:25 | מאת: אור

שלום, בתי בת שנה ואבעה חודשים.במשקל תקין על פי טיפת חלב. במהלך היום היא אוכלת אוכל רגיל של מבוגרים. ב- 19:00 אוכלת אתנו ארוחת ערב מזינה, ולפני השינה ב-20:00 שותה בקבוק מטרנה (180). היא מתעוררת בסביבות 3:00 בלילה לבקבוק מטרנה נוסף (120), ובבוקר כשמתעוררת שותה בקבוק מטרנה נוסף (120). יש לציין כי היא לא אכלנית גדולה. היא אוכלת כמעט כל מה שמגישים לה אבל בכמויות קטנות.(לדעתי ולדעת אמהות אחרות לילדים בני גילה שמכירים אותה...). השאלות שלי: באיזה גיל רצוי להפסיק עם המטרנה? מה עדיף מטרנה או חלב פרה? ובאיזה גיל רצוי להפסיק עם ארוחות לילה? תודה רבה, אור

עדיף שתמשיך עם תמ"ל כי מכיל מינרלים וויטמינים ואמרת שאוכלת כמויות קטנות בקשר לליילה על תיתני לה בקבוק תמ"ל ב3 בבוקר מיותר ,יתכן שתוכליותר טוב במשך היום

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים