תזונה בגיל שנה וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/05/2013 | 12:39 | מאת: גל

שלום רב. התזונה של בני בן שנה ו4 חד', מורכבת ממוצקים לאורך כל היום, מלבד תחליף חלב בבוקר ובערב. נגמל מהנקה בגיל 9 חד',ועד אז ניזון גם מהנקה וגם מתחליף ומוצקים. אנו משתדלים שהמוצקים יהיו בריאים ומזינים ככל האפשר. הוא נמצא במסגרת גן ואוכל גם שם. שאלותיי: 1. היא מתי אפשר לוותר על התחליף חלב לגמרי? 2. האם זה בסדר לנסות להימנע מגבינות ומוצרי חלב? אני מרגישה שזה עושה לו ליחה ומעדיפה שלא להלעיט אותו בתחום הזה... תודה מראש, גל

עד גיל3 שנים את יכולה לתת תמ"ל בקשר למוצרי חלב לא הוכח שיש קשר בין ליחה ומוצרי חלב את חייבת לתת מוצרי חלב כמו גבינות או יוגורט כי אם לא לא יקבל מספיק סידן (לציין שכמות של טחינה,שקדים לתינוק לא מספקת מבחינת סידן )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים