איחוד מנות חלב שאוב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/05/2013 | 09:28 | מאת: מיטל

אשמח להבין האם ניתן ואיך לאחד מנות של חלב שנשאב. כל פעם ששאבתי מעט, קררתי במקרר ואיחדתי(חלב מימים שונים)-החלב התקלקל לי. חשבתי להקפיא כי כואב לי הלב לזרוק, אשמח לדעת האם ניתן לאחד מנות קטנות קפואות למנה אחת לפני שמאכילים. בנוסף-האם זה בסדר להקפיא את החלב בבקבוקים(בקבןקי פלסטיק להאכלת תינוק)? הלחיצו אותי שעדיף שקיות....תודה רבה!!!

אפשר לאחד כמה מנות חלב אם שנשאבו באותו יום ולאחסן במקרר (לא בדלת של המקרר אלא בעומק של המקרר ל8 ימים את יכולה להקפיא בבקבוקים אבל באמת עדיף בשקיות מיועדות לכך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים