פוליקוז

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/05/2013 | 09:02 | מאת: אמא

שלום, בתי בת שנה ושוקלת 8 ק"ג. נולדה במשקל תקין 3.5 . בתי אוכלת אוכל מוצק אך אני מוסיפה לפורמולה שלה מזה כשבוע כפית וחצי פוליקוז (שותה 150 ML) בהמלצת דיאטנית(בערך פעמיים ביום) אנחנו מטופלות אצלה כמספר חודשים מכיוון שבתי שוברת עקומות גדילה. אני מציינת שעשינו בדיקות רפואיות מקיפות והכל תקין ב"ה. שאלתי היא: האם ניתן בנוסף לפוליקוז להוסיף דייסה לפורמולה? אחרי כמה זמן כבר רואים תוצאות לשימוש בפוליקוז? האם כדאי להוסיף אותו גם לאוכל מוצק (אולי למעדן) על מנת לראות תוצאות מהירות יותר? תודה

בעיקרון אפשר להוסיף פוליקוז בכל מזון פירות וירקות ,צריך לזכור שפוליקוז הוא סוכר ולכן פחות טוב מכוון שהילדה שלך בת יותר משנה עדיף לתת פורמולה יותר מועשרת כמו פדיאשור קומפלט או נוטרן גוניור במקום התמ"ל שאת נותנת ,ההבדל הוא שאת לא רק מוסיפה סוכר אלא כל האבות המזון שהילד צריך אבל תייעצי עם הדיאטנית שלך כי זה גם עיניין של מחיר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים