טעימה ראשונה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/05/2013 | 10:59 | מאת: אור

חג שבועות שמייח!!!! ביתי בת חמישה וחצי חודשים ממש אוטוטו והחלטתי למרות משרד הבריאות להתחיל ממש בקטנה לתת לה טעימות ראשונות. היום הרתחתי גזר וריסקתי לה לכדי מחית גזר...יש לי מספר שאלות להבנה ועשייה נכונה בנושא: 1-האם כל ירק ראשוני שאני מנסה עדיף וכדאי לנסות במהלך יומיים-שלושה? או מספיק יום אחד על מנת לבחון תופעות לוואי? 2-האם את הירקות יש להרתיח עם הקליפה? דהיינו גזר, תפו"א,קישוא וכיו"ב 3-האם זה בסדר לאחר הטעימה לתת מעט בדגש על מעט מים לשתייה? 4-מה הסדר הרצוי צבחינת הטעימות בירקות ובפירות, כלומר, ממה להתחיל בירקות (גזר הבנתי שהכי נכון ראשון)ולהמשיך ומאיזה פרי עדיף להתחיל ולהמשיך? תודה רבה על הסבלנות (התרגשות גדולה ילדה ראשונה). אור :)

בסדר גמור שאת מתחילה הוראות משרד הבריאות אומרות שיש להתחיל בשבוע 16 בתנאי שהילד מראה סימינים של מוכנות בקשר לסדר את יכולה להתחיל הכל גזר מבושל ,תפו"א ותפוח ואגס וכו הכל טעימה חדשה כל 3 -2 ימים וזו טעימה כלומר כפית תקלפי פירות וירקות

16/05/2013 | 07:26 | מאת: אור

תודה על התשובה הזריזה...את פשוט נהדרת :)

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים