ערק נגד גזים מחכה לתשובה דחופה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/05/2013 | 12:44 | מאת: רי

אני אמא טריה הרב שמהל את בני המליץ לבעלי למהול כפית ערק ב100 מל מים ולתת עד 30 מל לילד נגד גזים אני ממש התנגדתי אך בעלי נתן לו ללא ידיעתי שלשום פעם ראשונה והילד שהוא בן 5.5 שבועות ישן כמעט 8 שעות רצוף בלילה שזה נראה לי הזוי גם אתמול הוא נתן לילד וכנל ישן כמעט 8 שעות בבוקר שוחחתי עם חברה היא אמרה לי שזה ממש מסוכן ויכול לפגוע בכבד. כמובן שמיד זרקתי את הערק והודעתי לבעלי שלא נותנים לו כלום יותר חוץ ממה שרופא מוסמך נותן!! אבל חברתי המליצה לי להתיעץ איתכם כדי לדעת אם יש לי מה לדאוג?ולמה לשים לב מעכשיו שחס ושלום לא קרה כלום? אנחנו דתים אשמח אם תצליחו לענות לי לפני כניסת החג כדי שלא אהיה מודאגת... כמו כן קיבלנו טיפ לתת מים עם סוכר נגד גיהוקים?האם זה נכון?ובכלל אני נגד כל תוספת...כי גהוק וגזים זה טבעי לתינוקות בברכה,

אני מתנצלת שלא עמנינתי לפני החג בכל אופן לא צריך לתת כלום לגזים זאת תופאה טבעית .אני מציעה שתילכי לרופאי ותבדקי בקשר לעובדה שקיבל פעמיים מעט ערק אולי יש מקום לעשות בדיקת דם בקשר לגיהוקים גם לא לתת כלום עובר לבד ובטח לא סוכר עם מים במידה והגזים בלתי נסבלים צריך לפנות לרופא ילדים יתכן שצריך להחילף פורמולה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים