בן 8 שבועות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/05/2013 | 06:49 | מאת: עדן

שלום, 2 שאלות: *מה משך שינה תקין בגיל הזה? הלילה בני ישן משעה 24:00 ועד 5:30 בבוקר. לעיתים ישן גם במשך היום יותר מ-3 שעות רצוף. האם תקין? *תזונה: נולד בשבוע 37 במשקל 2.8 ולאחר חודש שקל 4.8 ק"ג. אנו רגילים כי משבוע שלישי אכל 100-120 סמ"ק/ארוחה כל 3 שעות ולא היה נרגע עד שלא סיים כמות זו. בשבוע האחרון מתעקש לאכול 90-100 סמ"ק כל 3-3.5 שעות. יש לו גם נזלת, נבדק אצל רופא, הכל תקין. מקבל טיפות מי מלח לאף. האם תקין ש"הוריד" כמות/ארוחה? האם קשור לנזלת? תודה מראש, עדן

הכל בסדר גמור גם השינה וגם האוכל לפעמים תינוקות אוכלים יותר ולפעמים פחות אין לך מה לדאוג

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים