פעוט בתת משקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/05/2013 | 16:01 | מאת: שלומית

שלום, בני הפעוט בן שנה ועשרה חודשים , נולד במשקל 3.5 ק"ג מגיל 7 חודשים נמצא באחוזון 3 במשקל. (גובה והיקף ראש בין אחוזון 25 ל- 50), היום הוא נמצא מתחת לאחוזון 3 במשקל. הרופאה ערכה בדיקות דם כולל צליאק והכול תקין. אציין שבני אוכל טוב במשך היום ויציאותיו נעות בין 2 ל4 ביממה. האם מומלצת התערבות תזונתית כלשהיא כמו תוסף עשיר בקלוריות, ואם כן איזה?

כדאי לך לפנות לדיאטנית ילדים על מנת שתעבור איתך על מה הילד אוכל בהתאם לזה תחליט אם צריך להוסיף תוספים קיימים כל מיני ולכן אני לא יכולה לתת שמות ובנוסף את צריכה לפנות ליעוץ

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים