תזונת תינקות בת שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/05/2013 | 08:26 | מאת: יעל

שלום, בתי בת שנה,עדיין לא אוכלת ממש מוצקים וגם לא מוכנה לנסות,אני בערב מביאה לה פתיתים עם גבינה,היא אוכלת כמה כפיות וזהו.אני מנסה להפחית לה מהמטרנה,היא כיום אוכלת 3 מנות מטרנה,היא שמנמונת אני רוצה להפחית לה לשתי מנות האם אני צריכה להתעקש לתת לה את הפתיתים עם הגבינה כי היא כן אוכלת או לוותר,מוצקים אחרים היא לא כל-כך אוכלת מחכה לתשובה תודה

סביר להניח שאוכלת מוצקים כי פתיתים הם מוצקים אמנם צריך לתת הזדמנות את צריכה לעשות סדר עם האוכל בבוקר בקבוק תמ"ל לאחר מכן פרי בצוהריים ארוחה בשרית בלי בקבוק גם אם רוצה לאחר 4 שעות יוגורט ובערב ארוחת ערב : ביצה עם גבינה עם לחם או פתיתים עם חלב בקבוק תמ"ל תורידי בקבוק 1 ליום ועל תני לה לנשנש בין הארוחות אם את לא מסתדרת לכי לדיאטנית ילדים בק"ח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים