בן שנה וחודשיים לא אוכל ולא שותה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/05/2013 | 09:48 | מאת: גל

בוקר טוב, בני בן שנה וחודשיים, שבוע אחרי חיסון של גיל שנה (שפיצלתי) הפסיק כמעט לאכול ולשתות. זה התחיל בטלפון מהמעון ברביעי וחמישי שעבר שהילד מסרב לכל דבר. בערב המצב קצת השתפר. אבל מאז שישי הוא כמעט ולא אוכל כלום, מסכים רק לשוקולד וקצת מטרנה לפני השינה. היינו אתמול אצל הרופא שלא מצא פצעים בפה ולא גרון אדום, אמר שהוא חייב לשתות ליטר ביום אחרת נגיע לאישפוז ואני ממש מודאגת..ניסיתי שוקו, פטל,משקה יוגורט מתוק...כלום, הוא מסרב ושותה ממש קצת מים.אמרו לי שיכול להיות שזה שייניים אבל זה נראה לי זמן ממושך מידי. סליחה על האורך אבל אני ממש מודאגת ואני אשמח לתובנות. תודה מראש

תנסי להאכיל אותו כל 4 שעות בלי חטיפים בין הארוחות אם את רואה שגם כך לא מוכן לשתות ותאכול קחי אותו לרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים