שאלה לגבי ביסקויטים לתינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/05/2013 | 11:20 | מאת: ריקי

שלום רציתי לשאול לגבי הביסקויטמינים שהם ביסקויטים עם ויטמינים- האם הם באמת יותר בריאים מהביסקויטים הרגילים ועדיף לתת אותם לילדים בני שנתיים? או שזה סתם ביזבוז כסף?

06/05/2013 | 13:06 | מאת: מורמורית

ברור שעדיף. מה יש בפתי בר חוץ מפחמימה ריקה? אני נותנת את הביסקוויטים החדשים של מטרנה, אם "ממתק", אז לפחות שיכיל קצת ויטמינים וברזל.

06/05/2013 | 13:06 | מאת: מורמורית

ברור שעדיף. מה יש בפתי בר חוץ מפחמימה ריקה? אני נותנת את הביסקוויטים החדשים של מטרנה, אם "ממתק", אז לפחות שיכיל קצת ויטמינים וברזל.

את צודקת אם הילד שלך אוכל תזונה מאוזנת את לא צריכה לקנות ביסקיוטים מיוחדים את יכולה לתת כל עוגיה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים