תזונה אצל תינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/05/2013 | 08:09 | מאת: אורטל

היי בני בן חודש וקצת לפני שבוע וחצי החלפתי לו את התחליף מנוטרילון למטרנה אקסטרה קר וביומיים האחרונים כלפעם שהוא אוכל הוא מתחיל לבכות ולהיתפתל איך שהוא מתחיל לאכול,גם אחרי שעשה צרכים..וביממה האירונה הוא עשה המון קקי..שנראה יותר כמו שלשול..מיימי ובצבע צהוב..האם זה מעיד על משו? אציין גם שאם לא הייצי מתעקשת איתו הוא לא היה מסיים את האוכל כל פעם כי הוא ממש בוכה תוך כדי..ועם הרבה הפסקות הוא בסוף מסיים.. אשמח לעזרה ותודה מראש!!

קחי אותו לרופא יתכן שיש לו רגישות לתמ"ל חלבי מה הסיבה שעברת אותו מנוטרילון למטרנה ?

05/05/2013 | 10:56 | מאת: רונית

זה תמ"ל ללא לקטוז שמאוד מקל עליהם ואח"כ ניתן להחזירם לחלבית. אני נתתי לקטן שלי מטרנה ללא לקטוז והשיפור ניכר תוך יומיים. נסי לתת שבועיים ותבחני תגובה. רק בריאות!

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים